kiss kiss kiss

Sådär. Nu är det inflyttat. Fast inte helt utflyttat. Jag har gigantiska säckar med kläder som jag hade tänkt ge till läkarmissionen, fast det blev inte av så nu står de där i källaren i Ronna.

Dilemma:
Vad ska jag göra med säckarna?
Alternativ 1: Jag slänger allt i grovsoprummet. Lätt och smidigt på en gång i morgon. Och mår dåligt i flera månader över att någon hade kunnat använda de helt dugliga kläderna som i stället ligger på en soptipp och möglar. På grund av mig.
Alternativ 2: Jag släpar dundertunga flera säckar med kläder till buss, sen på pendeltåg, sen tunnelbana, sen buss, sen bära bära till ett proppöverfullt hus där vi knappt kommer fram som det är. Sen på måndag eller så bära bära till buss, sen tunnelbana, sen bära till någon andrahandsbutik som vill ha.

Mysslipysslimyssel har inte tid att bli klappad en enda sekund i onödan. Han springer omkrig och luktar på hela huset. Och sen en gång till. Och sen igen. Och så ännu en gång. Däremellan sätter han sig på tv-bänken och bajsar. Men det är fint när man sitter och blickar ut över havet av flyttlådor och så sticker det upp en liten nos bakom en kant som luktar och luktar.

Appropå lukt va. Vi har en frystoa här i huset. Den ska förhoppningsvis inte lukta. Det visar sig väl. Men så berättade vår värd att kvinnan som bodde i huset innan de köpte stället för typ 3 år sedan använde sig av en båttoa att kissa i, som hon kunde gå och tömma i skogen, för då behöver man inte tömma frystoan så ofta, det är väl meckigare. Hon sa också att hon inte har kollat båttoan så hon visste inte om den var fräsch och så. Så den kollade jag in. Det skvalpade i den. Jag drog snabbt slutsatsen att det skvalpande ljudet alstrats av urin. Lika snabbt räknade jag ut att denna vätska legat i denna behållare i tre år. Jag lyfte lite på locket. Det borde jag inte ha gjort.

I övrigt är det fint och rent och bra. Eller alltså. Damen som bodde här hade en inredningssmak från helvetet. Bårder överallt och spetsskärmar i fönstrena och pastellfärger och gräsliga gardiner. Men så fort man fått bort krafset och fixat lite kommer det bli finfint. Och det finns en sjö i närheten och åkrar och skog och luft och ljus och mörker som man kan tälja sig igenom på natten.

kiss me

Jag brukar drömma att jag kissar. Ganska ofta. Det har avtagit lite nu. Det är skönt. Men jag hittade en grej jag skrev innan som jag hade glömt. Huvva...


I natt drömde jag att jag kissade igen.
Denna gång på ett tåg. I förarhytten.
I förarhytten fanns en förarstol, till vänster, och knappar och sånt som nog finns i förarhytter. Och höger om den stod inte stol nummer två, utan en toalett, och jag kissade och alla mötande tåg tittade på mig och snart kom konduktören och jag hade ingen biljett.


Förra natten var faktiskt lite jobbigare.

Jag skulle kolla om jag hade klamydia och gick till nån mottagning och fick en mugg av en sköterska och gick in på toan och satte igång. Och kissade. Och kissade. Och kissade ganska länge.
Det var rätt hårt tryck, så det stänkte en del på ringen (jag satt liksom inte ner, offentlig toa ju) och hårt tryck som det var så stänkte det från ringen till mina lår, och på mina byxor så alltihop blev blött och klistrade mot mina ben och plötsligt var det kiss på hela golvet också och en massa bajskorvar låg vid mina fötter och på ringen, prydliga korvar som hundbajs som man ritar, så det kunde inte vara mitt för mitt bajs är inte prydligt, men jag var inte helt säker.
Och jag kissade och kissade och det började bli lite jobbigt, mjölksyra i benen och så, för jag satt ju inte, och sköterskan började banka på dörren och undra vad jag höll på med så länge, och jag sa Öhmm..vänta lite! och kissade.
Och sen var jag färdig med det och så skulle jag torka, och byxorna klistrade och jag skulle torka av ringen lite och det var bajs överallt, och tänk om de skulle tro att det var jag som hade gjort allt det här, och sköterskan försökte öppna dörren med en skruvmejsel och jag ropade Vänta! och allt var kletigt och blött.

Det var en lite jobbig dröm.

Finfint

Den här pepparkakan hittade jag idag när jag promenixade förbi NK. Då blev jag glad.





NK

Flatsex

Ungdomsmottagningen har en hemsida, umo.se Där kan man läsa en massa saker. Skitbra!
En grej man kan få reda på är hur tjejer har sex med varandra.

Jag tyckte dock att den texten var lite konstig. Ja, så jag skrev ett brev till umo.se.



Hej!

Jag undrar lite hur ni tänkte när faktasidan Hur har tjejer sex med varandra skrevs.
Hur kommer det sig att -vad jag gissar är - en man, Jens Klitgaard, har skrivit om sex där män inte ingår?


Det första av de två tillvägagångssätten som beskrivs - "Ett sätt som tjejer har sex tillsammans på är att gnugga könen mot varandra...." är typiskt för porr med temat Girl on Girl Action. Med heterosexuella skådespelerskor, producerad av och för heterosexuella män.
Är det därifrån Jens fått sina fakta om tjejsex? För bland flator är det inte särdeles vanligt förekommande.

" ...eller mot varandras kroppar. Att gnida sig mot varandra gör att man både känner varandras kroppar nära, samtidigt som händer och mun är fria att göra andra saker."
En ganska utförlig beskrivning av dessa två sexuella praktiker, om man jämför med den uppräknande listan som följer. En beskrivning som lägger all tyngdpunkt på just dessa två sätt, som om de vore de viktigaste och vanligaste.

Sedan uppräkningen:
"Andra sätt är att ha munsex, smeksex, analsex och att använda sexleksaker tillsammans. Munsex kan till exempel vara att man slickar eller suger på någons kön, smeksex kan vara att stimulera olika delar på könet med händerna och analsex att stimulera sköna delar inne i och runt analöppningen. (Så delar av analen är sköna ställen? Till skillnad från resten av kroppen eller vad menas? Eller är det Klitgaards egen uppfattning han beskriver?)

Ett av de vanligare tillvägagångssätten för sex mellan tjejer är penetration med fingrar/händer. Detta står dock över huvud taget inte med på listan över sätt tjejer har sex med varandra på. Om det inte räknas in i kategorin "smeksex". Fast det är ju enligt texten att stimulera olika delar könet. Inte av könet, och således inte i det.

Att sidan sedan har blivit faktagranskad av en person från RFSL är bara än mer förbryllande.

Så. Jag undrar bara lite hur ni tänkte kring det hela.

MVH
 - klara

randen är nära fossingen

Idag sa annie att jag har mask.
Men min mor är i alla fall en fin mor.

begåvning

Politiker.

Ni vet de här som menar att de har rätt att representera oss som inte är politiker.

Förutom att man kan diskutera huruvida representativ demokrati egentligen är demokrati alls, och hur demokratiskt det är med en åldersgräns på rösträtt osv osv, så har vi som bekant en fyraprocentsspärr här i landet. En spärr som gör att en röst på ett annat parti än De Sju i praktiken är bortkastad.
Det logiska vore väl att partier får precis så många mandat som den röstberättigade befolkningen har röstat fram åt dem. Om nu småpartier i riksdagen bringar oordning i leden och därför är otillåtna är väl det enda rimliga att motsvarande antal stolar av riksdagens befintliga 349 skall stå tomma. Särskilt med tanke på blankrösterna.
Men icke sa nicke. Dessa fylls i stället med sossar och kristdemokrater och annat pack.
Rösterna räknas inte, alltså får våra sju storpartier dela på kakan.
De sitter på mandat de inte har.



Sen säger de att vi måste låta FRA läsa våra mail för att hindra utlänningar från att döda våra fredsbevarande styrkor.
De säger att de representerar väljarna. De väljer något som inte väljarna vill att de ska välja. De säger att väljarna inte förstår.
Stoppa terrorismen.
För skurkar skriver ju "Hej Ahmed, jag tänkte att vi skulle ta och spränga den där militärbasen på söndag. Tar du med dig sprängladdningarna så tar jag ett gevär. MVH Omar." på sin hotmail.

Det enda som händer är att alla som vill skriva hemligheter blir väldigt, väldigt medvetna om att det inte går om de inte krypterar allt de gör, och så krypterar de allt de gör. Och krypteringstjänster står som spön i backen och varenda svenssonpedofil kommer använda tjänsterna lätt som en plätt och det går inte att sätta dit en kotte.
Barbro Persson tänkte dock inte på det, för hon är ju varken terrorist eller pedofil så när hon har cybersex med sin hemliga älskare sitter någon och fnissar i en annan ände av kablarna.
Och branschorganisationen IT&Telekomföretagen har meddelat att detta kommer troligen kosta abbonenterna 2500-3700 sek för alla investeringar som måste göras för att företagen ska kunna kartlägga och lämna ut alla uppgifter.



Sen säger de att filkopierare är tjyvar, för det har Sony BMG och Universal (som kontrollerar 47% av all musik på jorden!!) sagt till dem.
Och så lanserar de IPRED.
I stället för ett oberoende rättsväsende ska underhållningsindustrin själva agera målsägande, polis samt åklagare, och baserat på ett IP-nummer (som inte säger ett skvatt mer än vem som tecknat internetabonnemanget som används) ska man skicka hot- och kravbrev.
Och folk erbjuds att punga ut i godo,  eller riksera att förlora ett civilrättsligt mål och inte bara betala oförskämt omotiverade skadestånd, utan även rättegångskostnader.

Det enda som händer är att de skillade piraterna använder de anonymiseringstjänster som ploppar upp som svampar i IPREDs kölvatten, och Piratebay krypterar snart all sin trafik, och de enda som åker dit är de som inte har någon koll.
Och Kalle Karlsson som mest betalar räkningar med sitt trådlösa internet får ett skadeståndskrav på 200 000 sek för att hans granne snyltar på hans internet.



Sen säger de att män från mellanöstern är dumma mot sina fruar.
För att rätta till problemet ska svensk-kontrakt införas där araberna lär sig svenska värderingar och skriver under på att vara snälla.


Och så hävdar de att svenska folket inte är begåvade nog at ta ställning till EU-grundlagen.


klart läsvärt om IPRED

Om IPRED





någonting fint




Imogen Heap är min idol.

nu så är det jul igen






de UTAN TVEKAN bästa julklapparna hittar du på


freewebs.com/EvertP




de är dessutom gratis.

Bandos de chicos




Mi vida, yo se que te han herido
Se que en este momento siestes
Que no podrias volver a amar
Aun asi dame una oportunidad
De mostrate que te amo

Cuando vi tu sonrisa supe que
Estaria junto a ti juntos por siempre
Cuando meacerque a salir yo te invite
Me dijiste que jamas volverias a amar

El te hizo daño y tambien te engaño
Pero deja monstrarte que ese no soy yo
Es dificil volver a confiar
Hazlo y te enseñare a amar

Nunca te hare llorar
Nunca te hare cambiarr
Prefiero morir que vivir sin ti
Te dare mi ser siempre sere fiel

Corazon todos se ve un poco mejor
Podrias quererme como yo te quiere a ti
Se que sientes gran temor
De mostrar tus sentimientos
El dolor y sufrimiento
Marcaron tu corazon

El te hizo daño y tambien te engaño
Pero deja mostrarte que ese no soy yo
Es dificil volver a confiar
Hazlo y te enseñare a amar Yo te hare feliz

No te hare llorar
Nena note hare llorar

RSS 2.0