begåvning

Politiker.

Ni vet de här som menar att de har rätt att representera oss som inte är politiker.

Förutom att man kan diskutera huruvida representativ demokrati egentligen är demokrati alls, och hur demokratiskt det är med en åldersgräns på rösträtt osv osv, så har vi som bekant en fyraprocentsspärr här i landet. En spärr som gör att en röst på ett annat parti än De Sju i praktiken är bortkastad.
Det logiska vore väl att partier får precis så många mandat som den röstberättigade befolkningen har röstat fram åt dem. Om nu småpartier i riksdagen bringar oordning i leden och därför är otillåtna är väl det enda rimliga att motsvarande antal stolar av riksdagens befintliga 349 skall stå tomma. Särskilt med tanke på blankrösterna.
Men icke sa nicke. Dessa fylls i stället med sossar och kristdemokrater och annat pack.
Rösterna räknas inte, alltså får våra sju storpartier dela på kakan.
De sitter på mandat de inte har.



Sen säger de att vi måste låta FRA läsa våra mail för att hindra utlänningar från att döda våra fredsbevarande styrkor.
De säger att de representerar väljarna. De väljer något som inte väljarna vill att de ska välja. De säger att väljarna inte förstår.
Stoppa terrorismen.
För skurkar skriver ju "Hej Ahmed, jag tänkte att vi skulle ta och spränga den där militärbasen på söndag. Tar du med dig sprängladdningarna så tar jag ett gevär. MVH Omar." på sin hotmail.

Det enda som händer är att alla som vill skriva hemligheter blir väldigt, väldigt medvetna om att det inte går om de inte krypterar allt de gör, och så krypterar de allt de gör. Och krypteringstjänster står som spön i backen och varenda svenssonpedofil kommer använda tjänsterna lätt som en plätt och det går inte att sätta dit en kotte.
Barbro Persson tänkte dock inte på det, för hon är ju varken terrorist eller pedofil så när hon har cybersex med sin hemliga älskare sitter någon och fnissar i en annan ände av kablarna.
Och branschorganisationen IT&Telekomföretagen har meddelat att detta kommer troligen kosta abbonenterna 2500-3700 sek för alla investeringar som måste göras för att företagen ska kunna kartlägga och lämna ut alla uppgifter.



Sen säger de att filkopierare är tjyvar, för det har Sony BMG och Universal (som kontrollerar 47% av all musik på jorden!!) sagt till dem.
Och så lanserar de IPRED.
I stället för ett oberoende rättsväsende ska underhållningsindustrin själva agera målsägande, polis samt åklagare, och baserat på ett IP-nummer (som inte säger ett skvatt mer än vem som tecknat internetabonnemanget som används) ska man skicka hot- och kravbrev.
Och folk erbjuds att punga ut i godo,  eller riksera att förlora ett civilrättsligt mål och inte bara betala oförskämt omotiverade skadestånd, utan även rättegångskostnader.

Det enda som händer är att de skillade piraterna använder de anonymiseringstjänster som ploppar upp som svampar i IPREDs kölvatten, och Piratebay krypterar snart all sin trafik, och de enda som åker dit är de som inte har någon koll.
Och Kalle Karlsson som mest betalar räkningar med sitt trådlösa internet får ett skadeståndskrav på 200 000 sek för att hans granne snyltar på hans internet.



Sen säger de att män från mellanöstern är dumma mot sina fruar.
För att rätta till problemet ska svensk-kontrakt införas där araberna lär sig svenska värderingar och skriver under på att vara snälla.


Och så hävdar de att svenska folket inte är begåvade nog at ta ställning till EU-grundlagen.


klart läsvärt om IPRED

Om IPRED





Kommentarer
Postat av: ahmed abdullahad

hej klara! jag ville bara säga att jag ska självmordsbomba stadshuset imorgon vid 15-tiden sådär, så om du vill se en riktigt fet smäll så kan du väl hålla dig i närheten då! fast inte FÖR nära, såklart.

2008-12-17 @ 23:35:40
Postat av: klara

Hej Ahmed!



Vill först säga varmt välkommen som första muhammedanska läsare av min blogg! Jag hoppas att du hittar många spännande och för dig angelägna ämnen här på batklapp.blogg.se.



Jag missade tyvärr händelsen (tusan tusan tusan!, men hoppas att du hade en hejdundrandes trevlig tillställning. Jag hoppas även att du är i himlen med några trevliga oskulder nu. Alla ackbar tills nästa gång!

2008-12-21 @ 01:30:33
URL: http://batklapp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0